Je streelt me met je woorden,
maar niks raakt me.
Ik houd van je,
maar ik zie je niet.
Je probeert me aan te raken,
Je bent veel te ver weg.
Maar je woorden strelen me,
Zacht en teder.
Langzaam word ik wakker,
Uit deze lange droom.
Ik wil bij je zijn,
Maar ik durf niet.
Je lijkt zo groot,
Zo stoer.
Maar je hebt een klein hartje,
Jezelf die ik alleen ziet.
In het echt ben je bang.
Bang voor wat zult komen.
Bang voor wat ze van je vinden.
Bang om jezelf te zien.
Langzamerhand zien we elkaar,
Onze echte persoonlijkheid,
Samen zijn we gelukkig,
Liefde die blijft bestaan