Jij bent de enige, jij bent de ware.
Jij bent degene naar wie ik altijd staarde.
Nu weet ik wat je voelt, je gevoelens voor mij.
Het was een droom die uitkwam en je liefde maakt me blij.
Ik geef om je en kan niet zonder je.
Ik hou van je en bewonder je.
Ik sta achter je en onder je.
En boven je..
Met me hele hart geloof ik je.
Waneer ik sâochtends opsta, en als eerste weer aan jou denk.
Krijg ik je smsje, als dank voor de liefde die ik schenk.
Het begon als echte vriendschap, toen kwam er steeds meer.
Hoe vaak we samen waren, werd beter keer op keer.
Zo gelukkig als ik nu ben, met jou hier aan mijn zij.
Ik weet je woont ver weg, maar in mij altijd dichtbij.