Lieve Jordy
De tijd is daar, dat ik je laat gaan,
Dit gaat voor mij erg moeizaam.
Je wilde dit al zo lang,
Maar je papa was hier voor erg bang.
Ik had er alles voor over dat je bleef,
Maar dit is volgens mij het beste dat ik je geef.
En je wilt het zo graag,
Het voelt voor mij als een hinderlaag.
Maar je liefde voor mama is groter dan die voor mij,
Deze keuze is vast het beste voor ons allebei.
Ik wens je alle geluk dat er bestaat,
Gelukkig zien we elkaar toch weer met regelmaat
Nou vent ik hoop dat je het waardeert,
En dat je het daar beter probeert .
Ik zou zeggen maak er iets moois van,
En vergeet nooit dat jij blijft mijn Superman .
Ik hou van je ,
Heel veel liefs papa.