ik mis je,
ja ik mis jou
jij bent nu daar
en ik, ik ben hier
2 jaar geleden jij was nog een keer hier,
maar nu, nu ben jij weer daar
we bellen elkaar nog wel
zo ongeveer 1 keer in de 2 maanden,
maar elke keer mis ik je steeds meer.
ik wil dat je weer een keer hier komt
hier bij mij komt slapen
gewoon voor een week of 2
net zoals de vorige keer
ik mis je gewoon hier
ik wil je weer even een keer zien
waarom ben je nou daar
en ik hier
ik mis je keer op keer
* Een vriendin van mij is een 4 jaar geleden weer terug gegaan naar Italie waar ze vandaan kwam. 2 jaar geleden was ze hier 2 weken in nederland toen kwam ze bij me slapen, maar nu mis ik der:(
schat ik hou van je!