Lange gevaartes schieten me voorbij.
Allemaal wagentjes wel zo'n 7 op een rij.
Mijn haren dansen in de wind,
ik kan zijn handen voelen.
En de wind zingt net als een prachtig koor,
zomaar een melodie in mijn linker oor.
verschillende gezichten gaan langs mij voorbij.
Eindelijk daar is de trein, ik stap in en de deuren sluiten zich achter mij.