Je was mijn lieve teddybeer
Waarom wil je dat nu niet meer
Laat de mensen toch praten.
Daar hebben we toch niets mee te maken?
Iedere dag neem ik je in gedachten in me armen
Omdat jij alleen mij kan verwarmen.
Zonder jou voel ik me zo alleen.
Waar moet ik zonder jou heen.
Mijn leventje lijkt op te houden met bestaan.
Toe lieverd samen kunnen wij het toch wel aan?
Toe we hoeven alleen maar in onze liefde te
geloven.
Samen komen we alles en iedereen te boven.
Ik mis die warme knuffel van jou.
Omdat ik zo ontzettend veel van je hou!