mischien heeft het toch nog nut
der zijn inderdaad
ups en downs in het leven
ook al zie ik die ups bijna nooit.
nadat ik hoorde
we gaan weg verhuizen weg uit G'waard
stortte heel mijn wereld in
alles heel mijn leven lag daar.
het leven had toen geen zin meer
heel mijn leven mijn dorp
het stortte alsware in
ik moest het verlaten
mijn leven moest ik verlaten.
het mes & pillen
ik kon der niet vanaf blijven
niks had meer zin
niets of niemand kon mij nog tegenhouden.
na twee pogingen
allebei mislukt zit ik hier
hier in dat P'hill
maar mijn G'waard dat mis ik
kan der niets aan doen.
mischien stel ik mijn vrienden teleur
mijn vriendje en mijn meisje vooral
ze zeiden beiden doe het nou niet
vele mensen geven om je
maar wat heeft 't leven nog voor nut
al zie jij dat niet meer in...