Samen met mijn kleintjes,
valt er heel wat te beleven.
Met een flinke dosis fantasie,
durf ik me in hun wereldje te begeven.
Op betoverende sterrijke nachten,
samen dansend met een vertederend manneken van hout.
Oog in oog met dartele pluizige vrienden,
onschuldige bange blikken van knuffels met een hart van goud.
Plots swing ik mee tussen de lianen,
vervolgens bij een koning op bezoek.
Spetterende onderwater avonturen,
met een zeemeermin uit een oud sprookjesboek.
In een klein olifantje met grote oren,
ging voor heel even de harde realiteit verloren.