Angst voor het leven.
Angst voor de dood.
Angst voor dat je onstslagen word en eindigt in de goot.
Angst voor het donker.
Angst voor het licht.
Angst voor dat je iets fout zegt en rood wordt in je gezicht.
Angst voor moeilijke vragen.
Angst voor je school.
Angst voor dat je verslaaft raakt aan drugs of alcohol.
Maar het geen wat je het ergste vind en daarvoor ben je het bangst, dat is dat je bang bent, bang voor de angst.