Mijn vader heeft een nieuwe baan.
Daarom gaan we verhuizen.
Ik moet dus naar een nieuwe school.
En mee,kijken naar huizen.
Ik raak al mijn vriendinnen kwijt
van school en uit de buurt.
Ik vind 't helemaal niet leuk,
omdat het zo lang duurt,
voordat je weer vriendinnen hebt.
Mij doen ze geen plezier.
Ik wil heel die verhuizing niet
Ik blijf het liefste hier.
Waarom vragen mijn ouders niet
wat ik er nou van vind?
Ze zeggen 't ,ze vragen niks
want ik ben maar een kind.
Een grote kamer wordt beloofd,
nieuw bed,een nieuw bureau.
Ik mag het zelf kiezen ook,
maar 't hoeft voor mij niet zo.
Geef mij mijn oude kamer maar.
Dat is mijn liefste wens,
mijn eigen school,mijn eigen juf.
Een kind is ook een mens!