My struggle for life
Drie generaties samen,
gelukkig en harmonieus.
Schijnbaar mooi verbonden,
ondoordringbaar, onporeus.
Tot als plots een vrouw
de zielenrust verstoorde,
zich net als een kernkop
in 't gezinnetje binnenboorde.
Een spel van macht en haat,
een mes diep in mijn hart.
Geluk en levensvreugde
geruild voor pijn en smart.
Tegenslag na tegenslag,
een donkere tunnel zonder eind.
Mijn haven haast overspoeld,
mijn kracht haast weggekwijnd.
Tot als een ster bij toverslag
aan de horizon tevoorschijn kwam,
en mij met gevoel en liefde
op een gewaagde reis meenam.
Het werd een zachte vlucht
die snel maar als bij nacht
mijn herontdekte geluk
naar ongekende hoogten bracht.
Een nieuwe thuis, een nieuw gezin.
Een nieuwe start, een nieuw begin.
mayday
zoon van voormalig Freak