het is bij het verhuizen
zomaar vergeten vergeeld
gegleden onder het
stof van een kast:
een badstad en
grijs-wit verbrande
bikini-hippies
verzegeld onder jaren
geleden zwarte
inkt en nog
centiemen
achter de komma
'ik mis je,
vele kusjes,
van toen nog geen papa
voor toen nog geen mama'