M'n kleine die zo spelen kon
zo honderduit kon praten
en bij alles wat ik zei,
vroeg 'waarom'
Het kindje dat van een boom
hele bossen fantaseerde
zo mooi, zo echt
dat zelfs ik er wat van leerde
Waar is het kindje
dat van alle kleine dingen
diep onder de indruk kon zijn
-Then she woke up-
en realiseerde,
ik ben niet meer klein