Gemist
Als je me ziet kruip je op me schoot
Om daar niet meer af te gaan
Jij hebt me zo gemist
Al hoewel ik dat diep in mijn hart, wel wist
Jij nestelt jezelf, zo dicht mogelijk, tegen me aan
Net, of jij wil zeggen,
zo en nu, laat ik je niet meer gaan
Doet me verdriet als ik jou zo ziet
Je armpjes stevig om mijn nek geklemd
Word je weer door mij,
met veel liefde en geborgenheid verwend
Zo lig je voor uren in mijn armen
Maar voor ons, kan het niet lang genoeg duren
Want zij, kan me hart en ziel, dan zo verwarmen
En kan ik, haar hartje, met al mijn omaliefde verwarmen
Veilig en geborgen liggend in mijn armen
Voelt zij de liefde en de rust
en is het, dat ik me overal in berust
liefs Jet