Evelien is een lieve schat,
ik ga ook graag met haar in bad.
Jij bent echt een obsessie voor mij,
je maakt me elke dag weer heel erg blij.
Met je lieve lach en je rode haar,
gelukkig knip je het niet met de schaar.
Lieve schat ik hou zoveel van jouw,
jij ook van mij, zeg het me gauw!
kusje