Er is iets dat is heel erg pech...
Als je gaat verhuizen heel ver weg...
Je mist je oude beste vriendin...
En je hebt helemaal geen zin...
Om naar je nieuwe school te gaan...
Je denkt geef mij maar de kastanjelaan... (oude straat)
Opeens is alles anders allemaal...
Je maakt met je nieuwe vrienden veel kabaal...
Je begint elke dag...
Met een vrolijke lach...
Maar gaat alles veel te vlug...
Dan denk je heel eventjes terug...