HIER ZIT JE WEER
HEEL ALLEEN
DE ZOVEELSTE KEER
GEEN MENSEN OM JE HEEN
KREEG JE MAAR OOIT HET GEVOEL
DIT IS MIJN DOEL
DE EENZAAMHEID VOORBIJ
HET AANVAARDEN DAN WEL HEEL DICHTBIJ
LAAT JOUW LEVEN JOU MAAR LEIDEN
ZOALS HET KOMT EN GAAT
JIJ STERKE VROUW ZONDER HAAT
JIJ BEGRIJPT
JIJ VERGEEFT
JIJ HEBT HET ZICHT
DAT DUISTERNIS HET BEGIN IS VAN LICHT