Nu wil ik graag gaan,
Heel ver hier vandaan
Waar pijn en verdriet
me niet kunen bereiken
Mijn gedachten vinden geen uitweg
De zorgen groeien mij soms boven mijn hoofd
Waarom kreeg ik deze 2 kinderen
Waarom zorg ik nu nog voor ze
In de natuur waren ze allang verstoten en dood
Waarom kan ik dat dier niet zijn?
Waarom kan ik ze niet achterlaten?
Me gewoon omdraaien en weggaan?
Wat voor dier ben ik dan?
Die niet het beste voor haar kinderen kiest
Om ze maar gewoon achter te laten
Wat drijft me om hen te beschermen?
Wat is het leven eigenlijk waard?
Dit is zorgen verdriet pijn en lijden
En niet eens waard om geleefd te worden
En dan wordt ik boos echt boos op alles
Razend spinnijdig....Opgekropte woede
Dan krijgt mijn Meester vaak de kous op zijn kop
Gelukkig heeft die een groot HART
En weet me wel tot bedaren te brengen
Maar de onmacht blijft
Het verdriet en het leed
Dan denk ik maar stomme trut
Laat je niet kennen
En zet je stugge Frieze kop er voor
En wat heeft een Meester aan en labiele slavin
Na wat Praten en chatten met mijn Cobra
Dan weet ik dat triest zijn niet helpt
Verdriet mag er zijn maar ik moet wel door
Want mijn zorgen kinderen hebben
me heel erg nodig
Freyja