Had even zin
Om te dichten
brons, goud, tin
petroliumlichten
Inspiratie bestaat uit niet veel
Bij mij toch niet..
Zo'n stom gedicht hangt me uit de keel
Dus zing ik maar een lied
Lalalalalatralalala
Bieboeboewawachikkipipikakaboem
hahahaahhaaa
wie stout is krijgt lekkers, wie braaf is de RoeM...