Tussen de puinhopen spelen kinderen,
slachtoffertjes van oorlog en geweld,
zij spelen hun spel,
om te vergeten,
wat grote mensen al weten.
Angst in een donkere wereld,
moe van het grote gevaar.
Zich warmend aan de eerste zonnestralen,
hongerig uitkijkend naar,
Zoekend naar geborgenheid,
geen oorlogstijd,
naar wereld vol van vrede!