sinteklaas....
mijn verlanglijstje is dit jaar niet zo groot
het enige wat ik wil is mijn vriend dichtbij me hebben
en dat ie me vasthoud zodat we samen van pakjesavond kunnen genieten...
en samen lekker kunnen snoepen van de chocoladeletter en de rest van het snoepgoed..
zou dat lukken sinterklaas??
voor de rest hoef ik niet veel alleen beter worden en van mij geluk blijven genieten en de mensen om me heen lief hebben,,, maar beter worden wil ik wel
maar mijn vriend is al genoeg hoor
doei doei veel liefs Emma