We ontmoetten elkaar op een zonnige dag.
Beiden hadden we verlangd naar elkaar.
Nieuwsgierig hoe de ander was,
hoe de ander eruit zag.
Het klikte meteen tussen ons.
We begonnen een relatie.
Alles ging goed tot op het moment
dat je me bedroog met die ander.
Was ze dan zoveel beter dan ik?
Het was alsof ik plots niets meer
voor je betekende.
Na dit kan ik je niet meer vertrouwen en
wil ik je zelfs niet meer kennen.
Soms...soms dan verlang ik naar je
armen om me heen, maar het zal nooit
meer zijn als vroeger.
Nooit meer...