Het is al een paar weken voorbij "Het" afscheid,
Het doet nog pijn, k ben nog steeds geen "grote meid"
Zoals je je vader altijd noemt,
Steeds maar hoe het door mijn hoofd zoemt,
Al die gedachten, die fijne tijd,
Mijn grote meid,
Ik mis je, samen met je vader,
Het liedje "afscheid" heb ik dagen lang gedraait,
Het klopte precies, alles dat dan weer voorbij waait,
De allerlaatste dag, dat jullie gingen,
Ik bleef het maar zingen,
Jullie wonen dan nu wel een stukje verderop, oftewel een heel ver stuk,
Maar Ons geluk Samen, Met z'n 3en, zal Nooit meer overgaan,
Nooit...we blijven altijd contact houden...dat beloof ik jullie.......Hou van jullie
De mensen over wie het gaat weten het zelf...