Als Ik Zo Denk
Als ik zo alleen ben
En gewoon aan dingen denk
Dan denk ik telkens weer
Wat ben jij een geschenk
Dan voel ik je van binnen
In heel
Mijn hart en ziel
Ik herinner mij
Jouw pure schoonheid
Zo pril
Als ik zo alleen ben
Gaan mijn gedachten
Dan denk ik
Wat kan je anders
Van zo een kind verwachten
Dan voel ik me
Warm en blij
Als ik zo aan je denk
Dan besef ik
Weer des te meer
Hoe groot het was
Het geschenk
Als ik zo alleen ben
En ik denk maar wat
Dan denk ik
Zou die het redden
Die schat
Hij heeft niemand
Ooit iets misdaan
Ja stralen
zoals duizenden sterren
Er aan de Hemel staan
Waarom
Moest het jou
Zo vergaan
Waarom
Moest jij
Al zo jong
Door zulke diepe dalen gaan
Als ik zo alleen ben
En ik denk aan jou
Dan denk ik
Wat hebben wij
Toch geluk gehad
Dat jij
Bent wie je bent
Een lief jong mens
Een mooi wezen
Met zoveel liefde
In zich om te geven
Jij
Jij had het echt wel
Helemaal gehad
Lieverd
Jij
Hoeft je nu niets meer te vrezen
Als jij
Maar gewoon volgt
Jouw eigen pad
En ik
Zal er altijd voor je wezen
Dan weet ik het zeker
Dan komt alles goed
Als ik zo alleen ben
En maar zo wat denk
Ben jij er weer
Zoals elke keer
Dan voel ik
Zo een intense liefde
Voor jou
Dan voel ik
Jouw liefde, kracht en moed
En voel
Nee
Weet het wel heel zeker
Met jou
Komt het wel goed
Want jij
Bezit
De liefde De kracht en de moed
Voor mijn zoon
Jet