Lieve pa
Pa je was een man waar iedereen van kon houden,
en waar ma en wij als kinderen op bouwden.
Nu je zo plotseling uit ons midden bent weggerukt,
is mijn leven volledig stuk.
je was altijd in voor een lolletje en geintje,
en je kon zo genieten van je wijntje.
Maar dat is nu over voorbij,
en dat is niet te begrijpen voor mij.
Een persoonlijk afscheid hebben we je ook niet kunnen geven,
en ik had zo ontzettend graag,al was het maar even,
je vast willen houden en je een kus willen geven.
Nu moet je alleen het pad afgaan,
maar asjeblieft pa blijf aan het einde staan.
Zodat we elkaar daar weer ontmoeten
en elkaar kunnen begroeten.
Pa ik neem nu afscheid van jou,
maar weet dat ik ontzettend veel van je hou.
Pa ik zal je missen.
En ik zeg geen vaarwel,maar tot ziens.