Waarom
Waarom moet ik nu alweer ergens anders heen?
Ik heb geen zin om weer weg te gaan
en ergens anders mijn tas weer uit te pakken
om weer te moeten wennen aan een andere groep.
Het is zwaar
snap je dat dan niet?
Het is zo verdomd zwaar om weer in te moeten pakken,
om weer afscheid te moeten nemen
jezelf weer voor te stellen.
kan je me niet gewoon ergens plaatsen
ergens waar ik voorlopig kan blijven,
ergens waar ik een plekje voor mezelf heb
mn eigen kleur op de muur
mn eigen posters
en mn eigen bezoek ontvangen.
Kan dat nou echt niet??