Ik neem je mee...
Ik neem je mee in mijn dromen,
ik neem je mee in de nacht,
ik neem je mee naar het plaatsje,
waar mijn hart op je wacht..
Ik neem je mee naar een eiland,
ik neem je mee naar de andere kant van de zon,
ik neem je mee in mijn herinneringen,
waar dit hoofdstuk begon...
Ik neem je mee waar ik ook ben,
ik neem je mee waar ik ook zal gaan,
ik neem je mee in gedachten,
waar ik altijd naast je zal staan..