De dichtpieten zijn weer druk geweest met het schrijven van gedichten.
Want al die gedichten zorgen voor nog meer blije gezichten.
Zingend zijn ook de inpakpieten aan de slag met grote rollen pakpapier.
Al die kleuren, wat een plezier!
En dan heb je ook nog de muziekpiet.
Hij zingt elke dag een ander lied.
Zelfs Americo het grote paard zwaait vrolijk met zijn mooie staart.
Eindelijk, daar komt de stoomboot met heel veel cadeaus, klein en groot.
Zet jij nou maar gewoon je schoen,
dan zal de Sint er wel iets lekkers in doen.
Van Sint en Piet