Je gaat weg
verhuisd naar ver
ik heb pech
je gaat van hot naar her
de ene keer daar
de andere keer weer hier
ik wil je niet missen, klaar
of klink ik nu als een gier?
Ik zal je missen
maar je nooit vergeten
je moet het zelf beslissen
ga maar naar dat stel bleekscheten =P
Wil met je mee
samen naar Amerika
haha wat een idee
ga dan meteen naar de antarctica
Het is zo ver weg schat
en nog minder kans!
net een doden-stad
doe toch niet zo mans
blijf lekker hier
samen met mij
lekker kratje bier
of een jointje d'r bij
ga niet naar amerika
ga niet zo ver weg
laat me hier niet achter
ik wil nog geen pech
duurd zo lang
voordat je er weer bent
ik ben zo bang..
that this will be the end...
*werd dich für immer lieben und dich nie vergessen. ich hoffe du kommst bald wieder zuruck und werst entlich bei mir sein!*