Ik voel me bang en klein
ik voel me niet gelukkig, ik voel alleen maar pijn
Pijn om mezelf en pijn om jou
Pijn omdat, ik zo walgelijk veel van je hou
En eigenlijk wil ik je helemaal niet kwijt
Want ik weet daarvan krijg ik vreselijk veel spijt
Maar zo wil ik niet verder leven
Ik wil niet langer alleen geluk weggeven
Ik wil oprecht VERDRIETIG kunnen zijn
Ik wil me oprecht bang voelen en klein
Zodra ik dat bij jou weer kan en mag
dan pas weet ik zeker dat ik onze relatie weer GELUKKIG in kan gaan met een LACH!