Voor mijn meisje.
Ik zit in de zon op een bankje te staren,
naar een van de twee mooiste mensjes hier op aarde.
Daar zit een stukje van mijn leven,
wat me door mijn man met veel liefde is gegeven.
Het is een van de mooiste gebeurtenissen van mijn leven,
en van mijn bestaan.
Wat alleen door de liefde, vertrouwen kan voortbestaan.
Ze zit heerlijk te spelen met zand,
kom mijn meisje geef mij je hand.
laat me je beschermen heel mijn leven,
en mijn liefde aan je geven.
Als ik merk dat iemand je pijn doet of krenkt.
Kom dan naar mij toe die je liefde brengt.
Ik zal voor je vechten zolang ik maar kan.
Dat maakt me soms een beetje bang.
Op een dag zal je het zelf moeten doen.
Maar een geruststellende gedachte is dat ik weet dat je dat ook zal doen.
Ik leer je het leven te waarderen.
Met valen en opstaan alle keren.
Ik leer je mensen te nemen zoals ze zijn.
Ook al ben je nu nog zo klein
Ik leer je van jezelf te houden,
zodat je ook van een ander mens kan houden.
Laat in je leven geen moment schieten.
En probeer van ieder moment te genieten.
Jij bent zo onschuldig en rein.
Eens zal je volwassen zijn.
Ik hoop dan dat ik je heb geleerd.
Dat je van jezelf en anderen houdt en die ook respecteert.