Links en rechts en op en neer staan zwaaien
Met de hoofdjes naar links en rechts draaien
Zo staan wij hier in onze gedachten
op de Sint en ons speelgoed te wachten
Het staartje van het paardje gaat om hoog
Plits plats klets nat de straat ligt niet meer droog
Nog goed dat Piet er toen niet onder lag
Zei onze sint al met een brede lach
Ik zing dag sint, dag piet dag paardje lief
Heb je mee wat ik vroeg al in mijn brief
Mijn schoentje is leeg mijn geduld is op
Door het lange wachten ben ik kapot
Ik lach ik ween ik roep en laat een traan
Uit angst dat je mij nu voorbij zo gaan
De piet die gooit wel af en toe wat snoep
Maar verder niets op straat tenzij wat poep