Reacties op dit gedicht
*zwarte schaduw* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


glowien: Zondag, oktober 08, 2006 10:00
Ik krijg er het koud van... Erg mooi gedaan!


errel: Woensdag, oktober 04, 2006 20:37
Oorlog, het verlies van je kind
waardoor je nooit meer vrede vindt

Liefs en medeleven


blauw-oogje: Woensdag, oktober 04, 2006 13:39
jeetje wat een mooi zielig gedicht. helaas veel te vaak werkelijkheid.
liefs blauw-oogje


tears for you: Woensdag, oktober 04, 2006 12:38
hier zijn woorden overbodig ,stilmakend mooi

tears


red one: Woensdag, oktober 04, 2006 12:35
k heb hier geen woorden voor....
liefs JJ


sunset: Woensdag, oktober 04, 2006 12:29
Integer tonend delend rakend verwoord.
Liefs en mijn genegenheid, sunset


Over dit gedicht
Auteur:  *zwarte schaduw* Abbo 1Abbo 2
Gecontroleerd door:  Anastacia
Gepubliceerd op:  04 oktober 2006
Thema's: