Lindsey
Meisje met je lieve lach
met de lichtjes in je ogen
met je dansende haren
wanneer je door de gangen holt
Klein meisje
vriend voor iedereen
een zonnetje in een ieders leven
met je eeuwige optimisme
een steun voor al je lotgenoten
Dapper kind
altijd strijdens voor je leven
en dat van anderen
zonder ooit
je eigen pijn te tonen
Dat kleine meisje
is een engeltje voor allen
die gaan sterven
haar gouden woorden
een troost
voor iedereen
"Wees nou niet bang
of verdrietig wanneer je gaat,
ik kom toch snel naar je toe;
dan hebben we elkaar.
Wacht je daar op me
dan zijn we samen,
samen dan redden we het wel..."
Klein dapper kind
Kind met kanker...