Voor Karolina
Lieverd,
De gedachte aan jou is er nog steeds,
Ookal ben jij er nu niet meer.
Het afscheid van jou was moeilijk,
Het deed ons allemaal zeer.
Wat ik nooit meer zal vergeten,
Zijn de leuke tijden met jou.
We hadden samen altijd lol,
Dit is echt niet wat ik wou.
Nooit heb ik eraan gedacht,
Dat het met jou zomaar over kan zijn.
En als dat dan toch wel gebeurd,
Doet dat je heel erg pijn.
Een ding weet ik zeker,
Dat ik je nooit vergeten zal.
Ik hoop je gauw weer eens te zien,
En ik kom zo snel mogelijk naar Portugal.