mooieste ,
mooieste wat men zoontje kon zeggen
hij zei ;
papa jij bent net zo lief en zacht als mijn knuffel beer
en ik mag steeds zeggen wat ik denk
maar waarom niet alles doen wat ik denk
dan vertel ik hem dat het niet steeds makkelijk is
alles te willen doen wat wij denken
zoals op 't werk moet je naar u baas luisteren
en op school naar de juf of de meester
en als je groter ben ook eens naar je vrouw
want deed iedereen zijn of haar zin
dan was de wereld één grote puinhoop
en zo heb ik mijn zoon weer wat bij geleerd