Zolang de minuten tikken
de uren voorbij gaan
okal ben ik hier niet,
de dagen verstreken
de jaren vertrekken
zal ik aan jou zij staan,
Als de winter verdwijnt
de zomer veer verscheint
zullen we voor altijd samen zijn.
*gemaakt voor 1 van de belangrijkste mensen in me leven, ik zal je missen x voor tessa!*