Ze zeggen dat elke depressie voorbij gaat
ieders pijn of verdriet slijt op den duur.
Ze denken dat alles overgaat.
Als je maar geduld hebt
maar ze begrijpen niet hoe ik me voel.
Het heeft niet veel zin om over de
toekomst te praten.
Als ik nog niet eens kan aanvaarden
wat er nu met me gebeurt.
Er is nog geen toekomst voor mij
zolang deze ziekte mijn leven bestuurd.