Denk je weleens aan hoe je vroeger was
hoe je begon te lopen pas voor pas
En dat de hele wereld zo groot leek
hoe de tijd heel traag verstreek
Dat papa en mamma alles waren
en hoe dat minder werd in de loop der jaren
Jongens die je niet zag staan
altijd starend naar de volle maan
Hoe je bang was voor dingen onder je bed
en met mijn speelgoed had ik de grootste pret
Tandenpoetsen en je netjes gedragen
zoveel te leren ..zoveel vragen
Wat waren die jaren toch kostbaar en mooi
nu lijkt alles vaak een klotezooi
Ouder worden...is zo hard
zo moeilijk, duister en verward