sinterklaas,sinterklaas
mijn opa die heet klaas
en ik ben het aller laatst
en mijn lijst
is nog niet klaar
maar u moet weten
dat ik ga deten
en u moet weten
dat er boven aan mijn lijst
een hondje prijst
en het is geen gedeinst
ik zou het hopen dat ik dat snoezig
dier toch krijg
ik hoop het wel want ik verlang naar
zo'n schatig beestje
zou ik niet vrezen.