De sinterklaas tijd komt er weer aan
De tijd om pepernoten te bakken
Tijd om lekker thuis te blijven
En een chocolade letter te pakken
Veel te veel snoepen
Tot buikpijn toe
Kleine kindertjes
Gaan braaf net hun bedjes toe
Omdat ze weten dat de sint weer komt
Zetten ze weer de schoen
En die goede sint
Heeft weer een heleboel te doen