Je was zo klein toen je werd geboren
zo broos en zo verloren
dan wordt je langzaam groot
en omdat het langzaam gaat
denk je, ik mis de boot
Als ik je door m’n ogen bezig zie
heb ik plezier en denk, wat doet ze nu
wat zal ze later wel gaan worden
voor haar zijn dat, “nu” nog geen zorgen
Dan ben je tiener en wat verwendt
je denkt, dat je alles, ja heel de wereld kent
van je fouten zal je moeten leren
’t is geen schande ’t is het leven
Dochter als ik er niet meer zal zijn
leer dan ook , nog blij te zijn
nu is’t aan jou om door te gaan
voor jou is het een begin geen eind
maar een begin van een nieuw bestaan
ik weet, het leven zal wel verder gaan