ooit zeg ik je vaarwel
maar toch niet echt gedacht, zo snel
met een sleutel in een gebroken deur
draai ik je er nog voor de laatste keren door
klein maar groot gemaakt in mijn hart
met herineringen en nu weer die nieuwe start
ik wil wel en dan weeral niet
maar nu staat het zwart op wit
mijn gedachten hangen hier aan de muur
mijn voeten lopen hier nog over de vloer
mijn adem vult deze kamer
mijn hart klopt zich hier een verleden
dat ik moet opgeven, verder gaan, verder leven
je zal leeg lopen , maar je weer zal vullen met andere levens
niet meer die van mij maar van een ander
huisje, ik laat je vrij