Droom
Ik moet wachten op mijn droom ,
wachten tot dat we zekerheid hebben .
Maar dan kijk ik om me heen ,
ben ik nu echt alleen ?
Ben ik alleen die ene die moet wachten ?
Dan kijk ik weer eens om me heen ,
oude vrienden kom ik dan tegen ,
pff ja ze hadden beter gezwegen
ik kan er niet meer tegen .
3de kind opkomst , dat was wat ze zei ,
nauw dat maakt mij echt niet blij .
Hier sta ik dan weer
helemaal alleen
Telefoontje gekregen
Ja ook zij had ook beter gezwegen
Ze zei ik heb een kindje gekregen .
Ik voel me leeg
Ik vraag me af
Lieve schat wanneer beginnen wij ?
Ja ik weet we hebben tijd en zijn nu nog vrij ,
maar lieverd het doet me pijn
zonder een kindje van jouw en mij hier op de wereld te zijn .
Xxx droevige ik xxX