Heimwee naar mijn zoon
alles hier in huis doet me aan je denken,
doet me zo vreselijk pijn,
ik wou dat ik gewoon,
heel dicht bij je kon zijn!
even jij en ik,
om te zeggen hoe veel ik van je hou.
ik heb altijd voor je gezorgd,
Dyllan,wat moet ik zonder jou.
ik hebt je al mijn liefde gegeven,
je getroost bij pijn en verdriet.
maar onthoud mij lieve schat,
je blijft mama,s kleine deugniet.
Ik zou je zo graag in mijn armen nemen,
Dicht tegen me aan.
Maar je zit daar met een rede,
En hebben nog een lange weg te gaan.
Elk weekend kom je thuis
en zondag,s moet je terug.
En dan hoop ik maar,
Dat de weeksnel om gaat, heel vlug.
We moeten even door zetten,
Dan is het zo voorbij.
Nog 11 weken te gaan,
Dan ben je weer bij mij.
Liefs mama