Zuske,
10 jaar geleden ging de telefoon.
mijn vader die zei
je hebt een baby zusje...,,,
je was nog een baby,
ook huilde je de hele dag .,,
ik knuffelde je toen ik je zag.,,
later lag je in de box,
keer op keer zei ik kiekeboe
en je lach was te zien van oor tot oor
toen was je een Sgat van een baby
maar nu 10 jaar later, is het anders
je bent vervelend maar
binnen 5 minuten ben je ook een sgat
je bent een meid die niet van ruzie houdt
maarja wie niet
maar nu....,,,,
je bent een super grote meid
van wie ik super veel van hou.
made by o1__m3iisJee & my little sister