1 ding, mens of gevoel in het leven
is niet genoeg om te blijven waar je bent
zelfs al heb ik het kostbaarste van de aarde
in handen
toch wil ik van deze rare wereld verdwijnen
ik ben gemaakt om pijn te lijden en daarom
is het beter dat ik zomaar opeens,
zonder dat iemand het merkt,
steeds minder opvallender
verdwijn