Er hangen douwdruppels aan de bomen,
kon ik maar vluchten in mijn dromen,
want jij bent de gene die ik wil en dat schreeuw ik met een harde geel,
ooo, waar ben je nou,
de maan is zilver de hemel blauw,
kon ik je maar vangen,
vangen in mijn droom dan zal ik je voorzichtig neer zetten in mijn goude troon,
maar mijn droom zal een eluzie blijfen,
dus zal ik hem maar op moeten schrijven ,
ooo, waar ben je nou kom nou terug,
ik hou van jou.