Ik ken je nog maar even
Nu al een plaatsje in mijn leven
Kan niet meer op mijn eigen benen staan
Ik heb je laten gaan
Jij stond altijd voor me klaar
Ieder moment van de dag, eerlijk waar
Jij hielp me met mijn problemen
En wist altijd mijn pijn weer weg te nemen
Nu ben je niet meer dicht bij mij
Voel me telkens minder blij
Ik kan je niet laten gaan
mis je armen om me heen
ik leef nu in een wereld zonder jou
- kende je nu een half jaar . was je hier nog maar, ik zal je nooit vergeten & ooit, ooit komen we weer bij elkaar! schat echt waar geloof me maar
j mist c