1 ding, mens of gevoel in het leven
is niet genoeg om te blijven waar je bent
zels al is het het kostbaarste op aarde
dat je in je handen hebt
toch wil ik van deze rare wereld verdwijnen
ik ben gemaakt om pijn te lijden daarom is
het beter dat ik zomaar opeens, zonder dat
iemand het merkt, steeds minder opvallend
verdwijn